Meniu
0743 932 472
sau
Contacteaza-ne online

Credit pentru casa

Activitatea noastra se desfasoara doar pe raza Municipiului Bucuresti si in Judetul Ilfov. In alte locatii din tara nu va putem ajuta.

Fiecare dintre noi isi doreste si are dreptul de avea o casa a lui.

Indiferent daca e vorba de un apartament sau de achizitia unei case, noi te putem ajuta sa transformi acest vis in realitate!

Brokerii nostri te vor indruma catre optiunile de creditare existente pe piata bancara. Este important sa stii ca exista mai multe modalitati de creditare, dar esential este sa faci alegerea corecta!

Iti oferim, adaptat la nevoile si situatia ta concreta, orice tip standard de creditare, care are ca obiectiv acoperirea necesarului financiar pentru achizitia sau realizarea unei locuinte:


Contacteaza un broker EUSOR si acesta iti va spune care sunt pasii pe care ii ai de facut pentru a intra cat mai curand in casa ta. Afla astazi care sunt raspunsurile la intrebarile tale legate de acordarea unui credit pentru casa, cum ar fi:

  • care tip de credit este potrivit pentru mine?
  • care sunt conditiile si ofertele avantajoase?
  • care sunt bancile care ofera credite bune?

Noi iti gasim solutie de creditare!

Servicii financiare 100% gratuite

Eusor Consulting ne-a ajutat pe mine si pe sotul meu sa obtinem un imprumut pentru casa noastră. Am avut multe discutii despre acest subiect, dar ei au reusit sa ne arate cea mai buna oferta in acel moment. De aceea ii apreciem foarte mult si suntem increzatori ca vor ajuta si alte persoane.

Raluca A. (European Trademarks and Designs Attorney)

» Vezi mai multe pareri