Meniu
0743 932 472
sau
Contacteaza-ne online

Credit imobiliar

Credit PFA - IT

Activitatea noastra se desfasoara doar pe raza Municipiului Bucuresti si in Judetul Ilfov. In alte locatii din tara nu va putem ajuta.

Fie ca ai deja o locuinta sau o casa pe care o stabilesti ca si garantie, fie ca achizitia curenta constituie garantia de baza, creditul imobiliar poate fi alternativa viabila de completare a fondurilor necesare pentru achizitia casei tale. Acesta pleaca de premiza ca privesti achizitia ca pe o investitie de viitor!

In cazul in care vei locui in casa sau apartamentul achizitionat, ratele lunare pot fi privite ca o alta forma de chirie. Daca achizitionezi pentru ca ulterior sa inchiriezi, ratele vor putea fi in buna masura acoperite de chiria incasata. In orice situatie, un credit imobiliar iti ofera posibilitatea de a face o investie in urma careia obtii imediat si direct dreptul de proprietate!

Iti putem oferi mai multe variante selectate din peste 25 de oferte de credit imobiliar de la bancile partenere.

Conditii de creditare (in functie de banca aleasa):

 • moneda creditului: LEI sau EURO
 • valoarea maxima: nelimitata
 • avans minim: 0% (se garanteaza cu alta proprietate)
 • perioada maxima de creditare: 35 de ani
 • timp mediu de aprobare: 10 zile
 • asigurare de viata gratuita pe durata creditului
 • cele mai mici costuri
 • finantare pana la 100% din pretul de achizitie al imobilului dorit

Mai jos puteti regasi cateva exemple de calcul pentru creditele aflate in portofoliul nostru:

 

 1. Pentru un credit imobiliar de 300.000 LEI pe 30 de ani platesti o rata lunara de 1.546 LEI, dobanda 4,28% variabila (ROBOR 3 luni + 2,2%), comision de analiza 900 LEI, asigurare de viata lunara 0,0214%, cost total 553.900 LEI si DAE 4,78%. Oferta valabila pentru achizitia unui imobil construit dupa anul 2000 si incadrat in clasa energetica A si B+.

 

 1. Pentru un credit imobiliar de 300.000 LEI pe 30 de ani platesti o rata lunara fixa in primii 5 ani de 1.638 LEI ulterior o rata lunara de aproximativ 1.442 LEI; dobanda fixa in primii 5 ani de 4,85%, urmatorii 25 ani dobanda variabila (ROBOR 6 luni + 3%), comision de analiza 0 LEI, cost total 606.400 LEI si DAE 5,25%. Oferta valabila cu virarea salariului.

 

 1. Pentru un credit imobiliar de 300.000 LEI pe 30 de ani platesti o rata lunara de 1.515 LEI, dobanda de la 4,47% variabila (ROBOR 3 luni + 2,32%), comision de analiza 0 LEI, cost total 545.300 LEI si DAE 4,56%. Dobanda este stabilita in functie de mai multi parametri: virare salariu, polite asigurare imobil contractate direct in banca, minim 5 tranzactii lunare cu cardul la comercianti, pachet online banking, etc.

Contacteaza un broker EUSOR pentru a afla raspunsurile la toate intrebarile tale, cum ar fi:

 • ce banca acorda cele mai favorabile conditii pentru creditul imobiliar?
 • care este suma aferenta unei rate lunare?
 • care sunt toate costurile asociate unui credit imobiliar?

Noi iti gasim cea mai buna solutie de creditare!

Servicii financiare 100% gratuite

Eusor Consulting ne-a ajutat pe mine si pe sotul meu sa obtinem un imprumut pentru casa noastră. Am avut multe discutii despre acest subiect, dar ei au reusit sa ne arate cea mai buna oferta in acel moment. De aceea ii apreciem foarte mult si suntem increzatori ca vor ajuta si alte persoane.

Raluca A. (European Trademarks and Designs Attorney)

» Vezi mai multe pareri