Meniu
0743 932 472
sau
Contacteaza-ne online

Ce este un broker de credite?

Este o institutie sau un individ specializat in a oferi servicii financiare clientilor persoane fizice sau juridice pentru stabilirea celei mai avantajoase variante de creditare si intermediaza dosarul de credit, separat de institutiile bancare existente în România. Brokerul se situeaza intre client si sistemul bancar si ofera o gama foarte larga si diversa de instrumente de creditare.

Brokerul de credit are incheiat un contract de intermediere cu cel putin o banca, in care se specifica clar termenii si conditiile prin care acesta poate sa intermedieze produsele bancii. Un broker de credit nu poate aproba sau respinge un dosar de credit, aceasta decizie apartinand, de regula, bancii care preia dosarul spre analiza.

Brokerul de credite gaseste pentru dumneavoastra oferta de credit din multitudinea de oferte existente pe piata. Scopul brokerului este ca rezultatul obtinut să serveasca intereselor dumneavoastra.

Noi iti gasim solutie de creditare!

Servicii financiare 100% gratuite

Eusor Consulting ne-a ajutat pe mine si pe sotul meu sa obtinem un imprumut pentru casa noastră. Am avut multe discutii despre acest subiect, dar ei au reusit sa ne arate cea mai buna oferta in acel moment. De aceea ii apreciem foarte mult si suntem increzatori ca vor ajuta si alte persoane.

Raluca A. (European Trademarks and Designs Attorney)

» Vezi mai multe pareri