Meniu
0743 932 472
sau
Contacteaza-ne online

FAQ

FAQ

1. De ce as colabora cu un broker de credite si nu as apela direct la banca?

Colaborarea cu un broker de credite este avantajoasa din toate punctele de vedere. Brokerii nostri , avand colaborari cu multiple banci, cunosc toate ofertele de creditare nu doar ale unei singure banci, ci ale tuturor bancilor romanesti – si iti pot prezenta solutia potrivita nevoilor tale. In plus, serviciile de brokeraj EUSOR sunt 100% gratuite!

2. De ce as apela la EUSOR si nu la un alt broker de credite?

EUSOR are o abordare extrem de personala: pentru noi este important nu doar sa obtinem aprobarea unui dosar de credit, ci succesul final al proiectelor tale. Brokerii nostri vor cauta pentru tine cele mai bune alternative de creditare. Iar pentru fiecare dosar aprobat, iti oferim un pachet complet de servicii post-creditare – asistenta pentru asigurari, consultanta notariala si informari post-creditare privind acele tendinte ale pietei care iti pot afecta in mod indirect conditiile de rambursare a creditului.

3. Care sunt tipurile de venituri acceptate pentru un dosar de credite?

Orice tip de venituri legale poate reprezenta baza solida de acordare a unui credit! De la veniturile din salarii, la incasarile tip PFA sau PFA cu noma de venit, pana la veniturile din strainatate sau din dividende. In functie de tipul de venituri, de nivelul acestora, dar si in functie de volumul si durata creditului dorit, putem sa gasim impreuna banca potrivita pentru tine.

4. Care sunt actele necesare pentru un dosar de credit?

Actele necesare intocmirii dosarului de credit variaza in functie de tipul de credit si tipul de venituri existente. Pentru a clarifica aceste detalii, cel mai bine este sa stai de vorba cu un broker EUSOR care iti poate furniza toate informatiile necesare. (contact: 0743 932 472, Luni – Vineri: 09:30 – 18:00)

5. Care sunt bancile cu care colaboreaza EUSOR?

Avem contracte permanente de colaborare cu bancile care asigura cel mai complet portofoliu de creditare. Practic, putem negocia pentru tine cu orice banca din portofoliu, asa incat tu vei avea siguranta ca obtii cele mai bune conditii, indiferent de entitatea bancara care iti va acorda creditul solicitat.

6. Ce orase acopera EUSOR?

Deocamdata, realizam servicii complete de brokeraj de credite doar pe raza Municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov. Avem insa parteneri in intreaga tara. Spune-ne cu ce te putem ajuta si noi iti vom raspunde!

7. Daca pe mine nu ma costa nimic, cine acopera cheltuielile pentru serviciile EUSOR?

In baza unui contract de intermediere, banca plateste serviciile prestate de catre broker sub forma unui comision. Comisionul acordat catre broker nu creste in nici un fel costurile totale ale creditului tau! Dimpotriva, pentru banci este mult mai rentabil sa lucreze prin intermediul brokerilor nostri, in comparatie cu investitiile traditionale in spatii stradale sau in calificarea si specializarea personalului propriu.

Noi iti gasim solutie de creditare!

Servicii financiare 100% gratuite

Eusor Consulting ne-a ajutat pe mine si pe sotul meu sa obtinem un imprumut pentru casa noastră. Am avut multe discutii despre acest subiect, dar ei au reusit sa ne arate cea mai buna oferta in acel moment. De aceea ii apreciem foarte mult si suntem increzatori ca vor ajuta si alte persoane.

Raluca A. (European Trademarks and Designs Attorney)

» Vezi mai multe pareri