Meniu
0743 932 472
sau
Contacteaza-ne online

Blog Eusor

Tendinte imobiliare care ne pot influenta deciziile

Publicat pe: 12/5/2017 12:33:00 AM de catre admin

aca te intereseaza sa faci un credit, este firesc sa vrei sa fii la curent cu tendintele imobiliare. Chiar daca este dificil de determinat momentul de varf sau de minim al unei piete, informarea este baza unei educatii... Stai de vorba cu brokerii nostri financiari care te vor ajuta sa iei pulsul pietei imobiliare si al produselor de creditare.


Trezoreria Statului evalueaza oportunitatea introducerii unor noi criterii de calificare pentru Prima Casa

Publicat pe: 11/27/2017 9:04:00 AM de catre admin

Trezoreria Statului, prin reprezentantul sau Stefan Nanu, avand functia de Director General, considera ca pe viitor programul Prima Casa ar trebui sa se adreseze in principal persoanelor cu venituri reduse (respectiv cel mult medii), acestea din urma putand sa devina un criteriu de selectie al beneficiarilor programului, dar nu mai devreme de 2019.


Chirie sau rata lunara?

Publicat pe: 10/25/2017 1:59:00 PM de catre admin

Pentru persoanele care cauta un plus de stabilitate si siguranta, optiunea preferata va fi cea a ratei lunare. Iar daca perspectiva proprietatii te incanta, atunci ar fi bine sa stii si cre sunt criteriile obiective care se constituie ca context favorabil pentru o achizitie imobiliara.


Creditul ipotecar cu dobanda fixa

Publicat pe: 10/19/2017 6:18:00 PM de catre admin

Alegerea unei dobande fixe este recomandata persoanelor care au nevoie de control asupra finantelor proprii si care isi doresc un plus de siguranta. Aceasta optiune este indicata pentru creditele pe termen scurt (existand oricum limitarea la 5 sau 10 ani) dat fiind ca pe termen mediu si lung tendinta pietei este de a reduce valoarea dobanzilor.


Credit Ipotecar VIP

Publicat pe: 5/14/2017 9:54:00 AM de catre admin

Ai beneficiat deja de dobanda din programul Prima Casa? Vrei un Credit Ipotecar cu o dobanda la fel de buna? Acum iti propunem Creditul Ipotecar VIP!


Ce este Scorul FICO si cum influenteaza acesta obtinerea unui credit?

Publicat pe: 3/27/2017 10:22:00 AM de catre admin

Scorul FICO (acronim de la Fair Isaac COrporation) este modalitatea standard prin care orice birou de credite va stabili, in mod obiectiv, gradul de risc al unui credit bancar, indiferent de tipul acestuia. Acest instrument a fost pus la dispozitia institutiilor bancare si non-bancare si a inceput sa fie utilizat la nivel mondial din 2009, imediat dupa criza financiara, cu scopul de a evalua obiectiv gradul de risc al unui credit. Eusor.ro | Servicii Financiare Gratuite!


Am luat un credit ipotecar. Ce urmeaza?

Publicat pe: 3/23/2017 8:57:00 PM de catre admin

De cele mai multe ne concentram toate eforturile in a obtine un credit si ne preocupam prea putin de ceea ce urmeaza. In realitate, metaforic si nu numai, partea grea incepe abia dupa obtinerea creditului! Asta pentru tot atunci incep responsabilitatile de plata a ratei si toate cele derivate din dreptul la proprietate. Si pentru ca stim ca, totusi, indiferent de cat de bine calculati si organizati am fi, ramanem oameni, am facut o lista de verificare care sa le fie utila tuturor celor care AU OBTINUT DEJA un credit ipotecar. Eusor.ro | Servicii financiare Gratuite!


Credite pentru PFA cu norma de venit

Publicat pe: 3/14/2017 11:14:00 PM de catre admin

In realitate, lucrurile stau diferit. O persoana care detine un PFA cu norma de venit poate accesa orice tip de credit uzual - credit de nevoi personale, credit ipotecar, credit imobiliar, credit de renovare si multe alte tipuri de credite - in conditii foarte avantajoase, daca se iau in calcul veniturile reale din incasari, ci nu doar norma de venit! Eusor.ro! Servicii financiare Gratuite!


6 pasi pentru un credit ipotecar avantajos

Publicat pe: 3/1/2017 12:08:00 AM de catre admin

Aliaza-te cu cei mai buni. Daca vrei sa obtii un credit, cea mai buna varianta este sa iti alegi un broker de credite cu experienta in domeniu. Brokerul de credite este un serviciu externalizat al bancilor, deci nu te costa nimic, dar te scuteste de mult timp pierdut si eforturi inutile. Brokerul de credite a trecut prin procesul de creditare de sute de ori. Te va ajuta atat cu alegerea celui mai potrivit produs de creditare, cat si cu derularea procesului, intocmirea dosarului si negocierea termenelor cu banca. Eusor.ro | Servicii financiare Gratuite!


Cota de 0% TVA la achizitia de imobile

Publicat pe: 2/27/2017 6:05:00 PM de catre admin

Reducerea cotei de TVA de la 5% la 0% pentru categoria imobilelelor si locuintelor sociale pare ca va deveni cat de curand o realitate. Initiativa a fost inclusa in programul partidului de guvernare cu termen de realizare luna martie a anului 2017, iar pentru sustinerea aceasteia s-a inaintat recent un proiect de lege. Eusor.ro | Servicii financiare Gratuite!


Noi iti gasim solutie de creditare!

Servicii financiare 100% gratuite

Eusor Consulting ne-a ajutat pe mine si pe sotul meu sa obtinem un imprumut pentru casa noastră. Am avut multe discutii despre acest subiect, dar ei au reusit sa ne arate cea mai buna oferta in acel moment. De aceea ii apreciem foarte mult si suntem increzatori ca vor ajuta si alte persoane.

Raluca A. (European Trademarks and Designs Attorney)

» Vezi mai multe pareri