Meniu
0743 932 472
sau
Contacteaza-ne online

Avantaje broker de credite

  1. Economisiti timp. Brokerii ofera servicii financiare la orice ora, oriunde, chiar si la locul de munca sau acasa.
  2. Obtineti gratuit sfaturi profesioniste pentru alegerea produsului optim (imprumut bancar, leasing, imprumut de la o institutie financiara non-bancara – IFN), care poate fi unul singur sau o combinatie de produse de la una sau mai multe banci.
  3. Va sunt explicate pe intelesul dvs. toate comisioanele, taxele si procesul de creditare.
  4. Brokerii efectueaza un scoring preliminar si va sunt prezentate variantele de creditare la care aveti acces conform punctajului obtinut.
  5. Obtineti ajutor in intocmirea dosarului de credit. Nu veti mai fi dumneavoastra cel care cauta informatii pe internet, sta la cozi, se cearta cu functionarii bancii, etc.
  6. Brokerii monitorizeaza si sustin dosarul de credit in procesul aprobarii de catre banca. Nu va mai trebui sa dati telefoane in fiecare zi sa intrebati ce se mai aude cu imprumutul dumneavoastra!
  7. Veti plati bancii comisioane si taxe mai mici: brokerii pot negocia pentru dumneavoastra micsorarea anumitor comisioane sau chiar eliminarea lor.
  8. Va ofera asistenta pana la momentul semnarii contractului de credit si incasarii banilor. Din moment ce isi primesc comisionul abia dupa ce deveniti clientul bancii, brokerii au tot interesul sa se asigure ca sunteti multumit si chiar veti deveni!
  9. Informare permanenta dupa obtinerea creditului cu privire la modificarile diverselor produse si la alte produse noi.

Noi iti gasim solutie de creditare!

Servicii financiare 100% gratuite

Eusor Consulting ne-a ajutat pe mine si pe sotul meu sa obtinem un imprumut pentru casa noastră. Am avut multe discutii despre acest subiect, dar ei au reusit sa ne arate cea mai buna oferta in acel moment. De aceea ii apreciem foarte mult si suntem increzatori ca vor ajuta si alte persoane.

Raluca A. (European Trademarks and Designs Attorney)

» Vezi mai multe pareri