Meniu
0743 932 472
sau
Contacteaza-ne online

Economisire-creditare

Credit economisire creditare

Activitatea noastra se desfasoara doar pe raza Municipiului Bucuresti si in Judetul Ilfov. In alte locatii din tara nu va putem ajuta.

Desi, poate, pentru tine nu este cea mai facila sau rapida forma de creditare, aceasta este cu siguranta avantajoasa pentru creditele in LEI. Cunoscute si sub denumirea de « credite Bauspar » (din germ. bauen - a construi si sparen - a economisi) acestea sunt singurele credite in LEI cu dobanzi fixe, stabilite la semnarea contractului, care nu depind de fluctuatiile pietei.

Cum functioneaza?

  1. Stabilesti care va fi suma contractata, care este compusa din suma economisita + creditul acordat de catre banca.
  2. Economisesti lunar, timp de 5 ani, urmand ca la soldul economisit in decursul unui an calendaristic sa beneficiezi de o prima de la stat de pana la 25%, nu mai mult de 250 euro, capitalizata in contul de depozit.
  3. Dupa 5 ani de economisire, poti opta pentru un credit locativ (renovare, modernizare, extindere, construire sau cumparare de locuintei) cu dobanda fixa in LEI. Dobanda bancii se calculeaza la suma dintre soldul economisit si prima de la stat.

Astfel, ratele aferente creditului vor fi la valori apropiate de cele ale sumelor economisite lunar in primii 5 ani, deci nu vei percepe rambursarea ca pe un efort financiar suplimentar!

Contacteaza un broker EUSOR pentru a afla raspunsurile la toate intrebarile tale, cum ar fi:

  • ce banca acorda conditii favorabile pentru creditul economisire-creditare?
  • care sunt avantajele unui credit de economisire-creditare?
  • care sunt toate costurile asociate unui credit de economisire-creditare?

Noi iti gasim solutie de creditare!

Servicii financiare 100% gratuite

Eusor Consulting ne-a ajutat pe mine si pe sotul meu sa obtinem un imprumut pentru casa noastră. Am avut multe discutii despre acest subiect, dar ei au reusit sa ne arate cea mai buna oferta in acel moment. De aceea ii apreciem foarte mult si suntem increzatori ca vor ajuta si alte persoane.

Raluca A. (European Trademarks and Designs Attorney)

» Vezi mai multe pareri