Meniu
0743 932 472
sau
Contacteaza-ne online

Servicii

Servicii eusor

Asistenta notariala

Pentru ca birocratia unui credit depaseste cele mai multe ori limitele unei banci, brokerii nostri iti pot acorda suport informational in ceea ce priveste aspectele legale, notariale ale proiectului tau. Ei iti vor spune care sunt pasii legali necesari pentru fiecare tip de proiect in parte, ordinea si modalitatea cea mai eficienta de rezolvare a acestora.

Asistenta notariala acordata de brokerii nostri se bazeaza integral pe prevederile legale in vigoare si nu inlocuieste necesitatea serviciilor notariale propriu-zise.

Asigurari

In functie de tipul de credit obtinut, de cele mai multe ori apare necesitatea unei asigurari: fie optionala, fie obligatorie. Brokerii nostri te pot indruma catre institutii abilitate sa iti ofere o polita de asigurare avantajoasa corelata necesitatilor existente.

Noi iti gasim solutie de creditare!

Servicii financiare 100% gratuite

Eusor Consulting ne-a ajutat pe mine si pe sotul meu sa obtinem un imprumut pentru casa noastră. Am avut multe discutii despre acest subiect, dar ei au reusit sa ne arate cea mai buna oferta in acel moment. De aceea ii apreciem foarte mult si suntem increzatori ca vor ajuta si alte persoane.

Raluca A. (European Trademarks and Designs Attorney)

» Vezi mai multe pareri