Meniu
0743 932 472
sau
Contacteaza-ne online

Parteneri

Avangarde Forest 6

Ansambluri exclusiviste de case cu arhitectură modernă, amplasate în nordul Bucureștiului, în orașul Voluntari, în vecinatatea pădurii Boldu-Crețuleasca.
Cartierele sunt ferite de aglomerația urbană, dar, în același timp, se află la o mică distanță de Pipera Plaza, Mall Promenada, metrou Pipera și Aurel Vlaicu.
Aici veți găsi o atmosferă caldă, o comunitate prietenoasă, o viață interesantă pentru intreagă familie și o oportunitate de a întîlni prieteni noi.
Cartierul rezidențial Avangarde Forest 6 este compus din 96 de locuințe. Compartimentare eficientă, costuri scăzute de intreținere și amplasare lângă pădure - punctele forte ale caselor din acest ansamblu. Complexul se află în apropierea ansamblurilor Avangarde Forest 1-7, pe stradă Drumul Becheanului, nr. 21 bis, oraș Voluntari.


Avangarde Forest 7

Un complex deosebit cu spații verzi generoase, locuri de joacă, piscină și grădiniță proprie Avangarde Kids. Acest complex cuprinde 15 vile cu interpretări interesante ale stilurilor arhitecturale celebre. Regimul de înălțime - P+2+LOFT.
Cartierele sunt ferite de aglomerația urbană, dar, în același timp, se află la o mică distanță de Pipera Plaza, Mall Promenada, metrou Pipera și Aurel Vlaicu.
Complexul se află în apropierea ansamblurilor Avangarde Forest 1-7, pe stradă Drumul Becheanului, nr. 21 bis, oraș Voluntari.


Valea Doftanei Residence

Valea Doftanei Residence este un complex rezidential format din 3 imobile cu un regim de inaltime de S+P+8 etaje, totalizand un numar de aproximativ 190 de apartamente de tip garsoniera, doua si trei camere.
Situat pe bulevardul Timisoara nr. 101 N, cu acces direct din strada Valea Doftanei, la maxim 10 minute distanta de viitoarea statie de metrou Valea Ialomitei si in imediata apropiere a statiei de autobuz 168.
Proiectul rezidential Valea Doftanei Residence beneficiaza de toate facilitatile si avantajele vietii urbane, in apropierea lui regasindu-se centrele comerciale Lidl, Kaufland si Mega Image, numeroase unitati de invatamant.


Noi iti gasim solutie de creditare!

Servicii financiare 100% gratuite

Eusor Consulting ne-a ajutat pe mine si pe sotul meu sa obtinem un imprumut pentru casa noastră. Am avut multe discutii despre acest subiect, dar ei au reusit sa ne arate cea mai buna oferta in acel moment. De aceea ii apreciem foarte mult si suntem increzatori ca vor ajuta si alte persoane.

Raluca A. (European Trademarks and Designs Attorney)

» Vezi mai multe pareri