Meniu
0743 932 472
sau
Contacteaza-ne online

De ce sa lucrati cu un broker de credite?

Primul beneficiu pe care il aveti cand lucrati cu un broker este acela ca puteti obtine, intr-o scurta intalnire cea mai buna oferta de creditare din piata. Deci nu e nevoie sa pierdeti zile intregi pentru a cauta toate produsele bancilor. Chiar si in cazul in care ati avea timp va trebuiesc mai multe informatii si cunostinte pentru a gasi nu numai ce este accesibil dar si ceea ce se potriveste profilului dumneavoastra. Broker-ul de credit este un specialist, care cunoaste foarte bine piata imprumuturilor, modul de lucru al bancilor, si chiar persoane cu care a stabilit o relatie de incredere si care poate avea un impact important atunci cand dosarul s-a blocat intr-un punct.

Un alt beneficiu important este legat de timp, nu este nevoie sa mergeti la banca decat pentru a semna contractul de credit si a folosi banii. In functie de caz un dosar poate fi foarte dificil iar brokerul se angajeaza sa fie persoana care comunica si transmite bancii in numele şi cu ajutorul clientului documentele si informatiile necesare pana cand solicitarea va avea un raspuns.

Nu in ultimul rand in faza deciziei initiale, brokerul poate fi de real folos in stabilirea monedei creditului, perioadei, tipului de grafic (cu rate constante sau descrescatoare), eligibilitatea veniturilor, a garantiei daca este cazul, etc.

Avantajul de a lucra cu un broker de credite: acesta va ofera posibilitatea sa alegeti creditul care vi se potriveste din ofertele bancilor.

Dezavantajul de a lucra direct cu banca: cand apelati la serviciile unei banci aveti acces doar la optiunile de credit pe care vi le ofera banca respectiva.

Noi iti gasim solutie de creditare!

Servicii financiare 100% gratuite

Eusor Consulting ne-a ajutat pe mine si pe sotul meu sa obtinem un imprumut pentru casa noastră. Am avut multe discutii despre acest subiect, dar ei au reusit sa ne arate cea mai buna oferta in acel moment. De aceea ii apreciem foarte mult si suntem increzatori ca vor ajuta si alte persoane.

Raluca A. (European Trademarks and Designs Attorney)

» Vezi mai multe pareri