Meniu
0743 932 472
sau
Contacteaza-ne online

Termeni si conditii

1. Acord de utilizare a acestui site

Prin accesarea si utilizarea acestui site acceptati, fara limitari sau calificari, acesti termeni si conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si S.C. Eusor Consulting S.R.L. sunt inlocuite prin prevederile prezentilor termeni si conditii de utilizare. Vizitand si utilizand site-ul www.eusor.ro, acceptati automat termenii si conditiile prezentate. In cazul in care nu sunteti de acord si nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa parasiti site-ul.

2. Proprietate

Continutului site-ului si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al S.C. Eusor Consulting S.R.L. si sunt protejate de legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut, cu exceptia celor prevazute in termenii si conditiile de utilizare, fara permisiunea in scris a proprietarului continutului.

Calculatorul de rate este proprietatea firmei S.C. Eusor Consulting S.R.L. si rezultatele calculelor efectuate de utilizatori sunt prezentate cu titlu informativ si trebuie utilizate doar in acest scop. Prin utilizarea si completarea formularului din calculatorul de rate acceptati in mod expres si neechivoc contactarea de catre un broker de credite pentru a va oferi informatii suplimentare despre serviciile oferite de catre SC Eusor Consulting SRL. Conform prevederii legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date dispuneti de acces si interventie, de opozitie cu privire la prelucrare, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a va adresa justitiei.

3. Utilizarea site-ului

Scopul site-ului este acela de a oferi informatii cu privire la serviciile finaciare legate de produsele bancare promovate. S.C. Eusor Consulting S.R.L acorda permisiunea de a utiliza site-ul in urmatoarele conditii:

  • Nu este permisa modificarea, copierea, expunerea, reutilizarea, reproducerea, publicarea, transferarea, vindererea sau utilizarea in orice scop a continutului publicat de catre S.C. Eusor Consulting S.R.L in acest site
  • Nu este permisa utilizarea site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara acordul S.C. Eusor Consulting S.R.L.
  • Nu este permisa crearea de link-uri intre acest site si alte site-uri fara aprobarea scrisa S.C. Eusor Consulting S.R.L.

4. Securitate

Intreg continutul acestui site poate fi modificat si va este oferit in aceasta forma, fara a se oferi alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, indisponibilitatea sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. S.C. Eusor Consulting S.R.L nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele.

5. Exonerarea de raspundere

Utilizarea acestui site este in totalitate pe contul dumneavoastra. S.C. Eusor Consulting S.R.L nu raspunde pentru eventualele daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

S.C. Eusor Consulting S.R.L nu isi asuma nici o responsabilitate pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, aplicatii, imagini, video sau audio de pe acest site.

6. Modificarea termenilor si conditiilor de utilizare

S.C. Eusor Consulting S.R.L isi rezerva dreptul de a schimba termenii si conditiile in orice moment, fara a anunta in prealabil si va rugam sa verificati periodic aceasta sectiune pentru a va informa de eventualele modificari.

7. Legislatie in vigoare

Acesti termeni si conditii de utilizare precum si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania.

Noi iti gasim cea mai buna solutie de creditare!

Servicii financiare 100% gratuite

Eusor Consulting ne-a ajutat pe mine si pe sotul meu sa obtinem un imprumut pentru casa noastră. Am avut multe discutii despre acest subiect, dar ei au reusit sa ne arate cea mai buna oferta in acel moment. De aceea ii apreciem foarte mult si suntem increzatori ca vor ajuta si alte persoane.

Raluca A. (European Trademarks and Designs Attorney)

» Vezi mai multe pareri