Meniu
0743 932 472
sau
Contacteaza-ne online

Credite pentru PFA cu norma de venit

Publicat pe: 3/14/2017 11:14:00 PM de catre Dragos Popa

Unul dintre 'miturile urbane' este ca detinatorul unui PFA cu norma de venit nu poate accesa credite la fel de bine ca orice alt angajat cu carte de munca.

Nimic mai fals!

De unde aceasta idee eronata? Sunt numeroase exemple de persoane care, avand PFA cu norma de venit, au mers la o banca sau alta in incercarea de a obtine un credit si nu au reusit. 

Din ce cauza? In cele mai multe cazuri, angajatii bancii (poate din lipsa de experienta sau de interes) nu cunosteau suficient conditiile pentru aceasta speta, luand in calcul doar venitul declarat pe norma de venit.

In realitate, lucrurile stau diferit. O persoana care detine un PFA cu norma de venit poate accesa orice tip de credit uzual - credit de nevoi personale, credit ipotecar, credit imobiliar, credit de renovare si multe alte tipuri de credite - in conditii foarte avantajoase, daca se iau in calcul veniturile reale din incasari, ci nu doar norma de venit!

Este adevarat, poate la PFA-urile cu norma de venit mai mult decat in orice alt caz - este important sa beneficiezi de asistenta si ghidajul unor brokeri de credite care au mai parcurs astfel de procese. Brokerii EUSOR iti pot oferi tot suportul necesar atat pentru identificarea celor mai avantajoase oferte de creditare pe care le au bancile la acest moment, dar si pentru intocmirea, depunerea si sustinerea dosarului.

Pentru identificarea unui produs de creditare avantajos, te putem ajuta sa intelegi cat mai corect documentatia corespunzatoare, venind cu informatii 'in timp real' legate de analiza costurilor totale, dar si a beneficiilor derivate dintr-un produs de creditare.

Pentru intocmirea dosarului, este bine sa stii ca sansele de a obtine un credit avantajos ca PFA cu norma de venit sunt:
- o vechime de minim 1 an la activitatea derulata ca PFA cu norma de venit   
- o documentare cat mai completa a activitatii: facturi, contracte, extras de cont, declaratii cu venitul estimat etc.

Brokerii EUSOR au parcurs acest proces in mai multe ocazii. In principiu, pentru a obtine un credit ca PFA cu norma de venit, sunt de parcurs DOAR 3 PASI importanti:

1.CONTACTEAZA-NE. Vom incepe cu o analiza si evaluare preliminara. Povesteste-ne care este situatia ta. Daca este cazul, stabilim o intalnire in cadrul careia definim o serie de date si informatii importante referitoare la situatia reala si intentiile tale de creditare.

2.Analiza. Iti vom propune solutii de creditare in maxim 48-72 de ore de la realizare intalnirii. Este timpul necesar in care, avand cele mai importante informatii de la tine, brokerii EUSOR vor putea analiza produsele si ofertele de creditare ale bancilor si iti vor putea expune cele mai avantajoase variante. 

3.ASISTENTA. Intocmirea si depunerea dosarului se poate realiza imediat ce ai ales una din optiunile propuse de noi. Te vom ghida tot timpul, iti vom spune ce acte sunt necesare si ne vom implica activ in verificarea, intocmirea si depunerea acestuia catre banca. Un dosar complet si corect intocmit creste semnificativ sansele de a obtine un credit avantajos.

Odata dosarul depus, nu ne ramane decat sa asteptam. Nu prea mult. 90% din dosarele solicitantilor de credit ca PFA cu norma de venit au primit aviz pozitiv de bancile partenere. Imediat ce vom primi raspunsul pozitiv al bancii, ne putem pregati sa semnam! 

Analiza si asistenta EUSOR sunt servicii gratuite pentru solicitant, comisionul specialistilor nostri fiind integral suportat de care banca, fara a incarca in vreun fel conditiile de creditare. 

Noi iti gasim solutie de creditare!

Servicii financiare 100% gratuite

Eusor Consulting ne-a ajutat pe mine si pe sotul meu sa obtinem un imprumut pentru casa noastră. Am avut multe discutii despre acest subiect, dar ei au reusit sa ne arate cea mai buna oferta in acel moment. De aceea ii apreciem foarte mult si suntem increzatori ca vor ajuta si alte persoane.

Raluca A. (European Trademarks and Designs Attorney)

» Vezi mai multe pareri