Meniu
0743 932 472
sau
Contacteaza-ne online

Blog Eusor

Credit Ipotecar VIP

Publicat pe: 5/14/2017 9:54:00 AM de catre admin

Ai beneficiat deja de dobanda din programul Prima Casa? Vrei un Credit Ipotecar cu o dobanda la fel de buna? Acum iti propunem Creditul Ipotecar VIP!


Ce este Scorul FICO si cum influenteaza acesta obtinerea unui credit?

Publicat pe: 3/27/2017 10:22:00 AM de catre admin

Scorul FICO (acronim de la Fair Isaac COrporation) este modalitatea standard prin care orice birou de credite va stabili, in mod obiectiv, gradul de risc al unui credit bancar, indiferent de tipul acestuia. Acest instrument a fost pus la dispozitia institutiilor bancare si non-bancare si a inceput sa fie utilizat la nivel mondial din 2009, imediat dupa criza financiara, cu scopul de a evalua obiectiv gradul de risc al unui credit. Eusor.ro | Servicii Financiare Gratuite!


Am luat un credit ipotecar. Ce urmeaza?

Publicat pe: 3/23/2017 8:57:00 PM de catre admin

De cele mai multe ne concentram toate eforturile in a obtine un credit si ne preocupam prea putin de ceea ce urmeaza. In realitate, metaforic si nu numai, partea grea incepe abia dupa obtinerea creditului! Asta pentru tot atunci incep responsabilitatile de plata a ratei si toate cele derivate din dreptul la proprietate. Si pentru ca stim ca, totusi, indiferent de cat de bine calculati si organizati am fi, ramanem oameni, am facut o lista de verificare care sa le fie utila tuturor celor care AU OBTINUT DEJA un credit ipotecar. Eusor.ro | Servicii financiare Gratuite!


Credite pentru PFA cu norma de venit

Publicat pe: 3/14/2017 11:14:00 PM de catre admin

In realitate, lucrurile stau diferit. O persoana care detine un PFA cu norma de venit poate accesa orice tip de credit uzual - credit de nevoi personale, credit ipotecar, credit imobiliar, credit de renovare si multe alte tipuri de credite - in conditii foarte avantajoase, daca se iau in calcul veniturile reale din incasari, ci nu doar norma de venit! Eusor.ro! Servicii financiare Gratuite!


6 pasi pentru un credit ipotecar avantajos

Publicat pe: 3/1/2017 12:08:00 AM de catre admin

Aliaza-te cu cei mai buni. Daca vrei sa obtii un credit, cea mai buna varianta este sa iti alegi un broker de credite cu experienta in domeniu. Brokerul de credite este un serviciu externalizat al bancilor, deci nu te costa nimic, dar te scuteste de mult timp pierdut si eforturi inutile. Brokerul de credite a trecut prin procesul de creditare de sute de ori. Te va ajuta atat cu alegerea celui mai potrivit produs de creditare, cat si cu derularea procesului, intocmirea dosarului si negocierea termenelor cu banca. Eusor.ro | Servicii financiare Gratuite!


Cota de 0% TVA la achizitia de imobile

Publicat pe: 2/27/2017 6:05:00 PM de catre admin

Reducerea cotei de TVA de la 5% la 0% pentru categoria imobilelelor si locuintelor sociale pare ca va deveni cat de curand o realitate. Initiativa a fost inclusa in programul partidului de guvernare cu termen de realizare luna martie a anului 2017, iar pentru sustinerea aceasteia s-a inaintat recent un proiect de lege. Eusor.ro | Servicii financiare Gratuite!


TAXE SI IMPOZITE IN RATE?

Publicat pe: 2/23/2017 12:03:00 PM de catre admin

Pentru impozitul pe veniturile din meserii liberale sau PFA, un credit de nevoi personale poate rezolva foarte simplu chiar o presiune pe cashflow in aceasta perioada. E bine de stiut ca un credit poate fi si achitat integral in avans fara alte costuri suplimentare si fara plata dobanzii ramase pana la finalul perioadei. Eusor.ro | Servicii financiare Gratuite!


Alternative la Prima Casa

Publicat pe: 2/16/2017 12:15:00 PM de catre admin

Atunci cand decideti tipul de credit pe care il veti accesa, este bine sa cunoasteti toate detaliile care vor influenta conditiile de creditare. Avantajul de a apela la un broker EUSOR este ca acesta va poate furniza o perspectiva globala: intre Prima Casa si alte produse alternative, cat si intre produse similare ale diverselor banci romanesti. Fara nici un cost. Nu uitati: nu intotdeauna cele mai populare produse sunt si cele mai bune! Eusor.ro | Servicii financiare Gratuite!


Prima Casa, sub semnul intrebarii

Publicat pe: 2/15/2017 9:00:00 PM de catre admin

Desi suntem la mijlocul lunii februarie, detaliile exacte legate de modul in care se va aplica, derula si care vor fi conditiile exacte pentru a putea beneficia de Programul Prima Casa raman in buna masura sub semnul intrebarii. In acest moment se cunosc doar cateva premize de la care se va pleca. Eusor.ro | Servicii financiare Gratuite!


CREDIT PENTRU LOCUINTA

Publicat pe: 10/4/2016 1:03:00 AM de catre admin

Atunci cand ti-ai facut o baza cu bancile de la care vrei sa obtii mai multe informatii, aranjeaza intalniri in care sa ai posibilitatea sa discuti cu un reprezentant, sa iti raspunda la toate intrebarile pe care le ai pentru ca, in final, decizia sa fie cea mai buna pentru tine. Ca si alternativa mai buna, poti apela la un broker de credite pentru a te ajuta cu oferte comparative de la majoritatea bancilor. Eusor.ro | Servicii financiare Gratuite!


Noi iti gasim cea mai buna solutie de creditare!

Servicii financiare 100% gratuite

Eusor Consulting ne-a ajutat pe mine si pe sotul meu sa obtinem un imprumut pentru casa noastră. Am avut multe discutii despre acest subiect, dar ei au reusit sa ne arate cea mai buna oferta in acel moment. De aceea ii apreciem foarte mult si suntem increzatori ca vor ajuta si alte persoane.

Raluca A. (European Trademarks and Designs Attorney)

» Vezi mai multe pareri